29 mai – ziua în care autoritățile locale vor consulta sorocenii

Comments: 0 Post Date: mai 26, 2020

Vineri, 29 mai este ziua în care administrația publică locală și-a propus să consulte opinia cetățenilor din municipiul și raionul Soroca. Este vorba de consultările publice ale unor proiecte de decizie, considerate de autorități mai importante, și care vor fi examinate la ședința Consiliului Municipal și a Consiliului Raional din luna iunie.

Astfel, vineri, 29 mai, de la ora 10:00, Consiliul Raional Soroca invită cetățenii la consultările publice ce vor avea loc în sala de ședințe a Consiliului Raional Soroca. Proiectele de decizie ce vor fi discutate pot fi examinate aici – http://euparticip.md/3-iunie-2020-proiecte-de-decizie/

În aceiași zi de vineri, 29 mai, de la ora 14:00 Primăria municipiului Soroca invită cetățenii la consultările publice ce vor avea loc în sala de ședințe a Consiliului Raional Soroca. Proiectele de decizie ce vor fi discutate pot fi examinate aici – http://euparticip.md/locuitorii-municipiului-soroca-sunt-invitati-la-consultari-publice-a-mai-multor-proiecte-de-decizie/

Amintim că mâine, 27 mai, Primăria municipiului Soroca vrea să consulte sorocenii privitor la dezvoltarea parcului „Paradis” de la Soroca Nouă. Sorocenii sunt invitați de la ora 14:00 în parcul situat la capătul străzii Dimitrie Cantemir de la Soroca Nouă. Cetățenii sunt rugați să-și expună opinia referitor la proiectul de decizie „Cu privire la eliberarea permisului pentru amplasarea parcului de distracţii pentru copii în complex cu unităţi pentru prestarea serviciilor de bunuri recreaţionale, echipament sportiv, de alimentaţie publică, pe str. Dm. Cantemir, f/n (nr. cadastral 7801118.669)

* * *

Această publicație este realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „PRO-DEM” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.
Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană (European Union in the Republic of Moldova) și Fundația Konrad Adenauer (Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova), prin intermediul Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană și Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova” (KAS), va oferi în perioada anilor 2019-2021 granturi în valoare de circa 3 milioane de euro Organizațiilor Societății Civile, care își desfășoară activitatea în afara orașului Chișinău. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” este implementat în parteneriat cu Centrul Analitic Independent, Expert-Grup, Asociația pentru Democrație Participativă ”ADEPT”, Asociația pentru Politica Externă APE și Asociația Obștească Centrul European Pro-Europa din Comrat. Scopul Proiectului este de a contribui la dezvoltarea societății civile de nivel local din Republica Moldova care promovează și monitorizează transparența și responsabilitatea instituțiilor publice, inclusiv în implementarea Acordului de Asociere RM-UE.

Facebook Comments

Share this post