Consiliul raional Soroca: cum s-au adoptat deciziile privind concursul la funcția publică de șef a Direcției Învățământ Soroca și de delegare atribuțiilor de către consilierii raionali?

Comments: 0 Post Date: decembrie 18, 2023

De această dată discutăm cu avocatul Sergiu Balaur, expert juridic, care la solicitarea Consiliului pentru Participare din Raionul Soroca a analizat prin prisma transparenței decizionale cum a acționat conducerea raionului Soroca. Este vorba de proiectele de decizie cu privire la concursul la funcția publică de șef a Direcției Învățământ Soroca și de delegare de către consilierii raionali, printr-o decizie, a atribuțiilor lor președintelui raionului Soroca, Veaceslav Rusnac.

– Transmisiunea este difuzată pe platforma euparticip.md de secretariatul Consiliului pentru Participare din raionul Soroca – Centrul de Resurse pentru Tineri și Femei DACIA, în cadrul Proiectului ”Facilitarea participării civice în procesul decizional”, implementat cu suportul oferit de către Fundația Est-Europeană din resursele acordate de Biroul de Cooperare al Elvetiei și Suedia.

Facebook Comments

Share this post