În această săptămână angajații Primăriei Municipiului Soroca au instalat mai multe boxe în toate sectoarele urbei, unde sorocenii sunt îndemnați să-i scrie primarului. Despre utilitatea acestei metode vom putea vorbi după vreo jumătate de an, când se va vedea cât de utilizată și comodă este.
Între timp ținând cont de faptul că suntem în secolul XXI vă propunem unele alternative cum puteți ajunge la primar. Aceste metode ar trebui să fie mai rapide și prind bine în special în carantina în care ne aflăm. Iată căile prin care puteți contacta autoritățile locale de nivelul I:
- Scrieți un mesaj pe adresa electronică oficială a primăriei – msoroca@mtc.md, iar informația va fi direcționată conducerii primăriei.
- Sesizați autoritățile locale pe pagina oficială de Facebook – https://www.facebook.com/primSoroca/, acolo există secțiunea trimite un mesaj.
- Dacă aveți în preajma casei un centru poștal cu lădiță de colectare a răvașelor, puteți recurge la metoda tradițională, iar plicul îl expediați pe adresa Primăria Municipiului Soroca, Republica Moldova, mun. Soroca, str. Stefan cel Mare, 5
- Pentru cazuri de urgență puteți telefona la numerele 0(230) 2-26-60 sau 067101055.
Dacă v-a fost util, distribuiți articolul ca să știe și alți soroceni!
* * *
Această publicație este realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „PRO-DEM” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.
Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană (European Union in the Republic of Moldova) și Fundația Konrad Adenauer (Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova), prin intermediul Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană și Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova” (KAS), va oferi în perioada anilor 2019-2021 granturi în valoare de circa 3 milioane de euro Organizațiilor Societății Civile, care își desfășoară activitatea în afara orașului Chișinău. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” este implementat în parteneriat cu Centrul Analitic Independent, Expert-Grup, Asociația pentru Democrație Participativă ”ADEPT”, Asociația pentru Politica Externă APE și Asociația Obștească Centrul European Pro-Europa din Comrat. Scopul Proiectului este de a contribui la dezvoltarea societății civile de nivel local din Republica Moldova care promovează și monitorizează transparența și responsabilitatea instituțiilor publice, inclusiv în implementarea Acordului de Asociere
RM-UE.
Facebook Comments