Lipsa stației de epurare – cea mai mare problemă a municipiului Soroca

Comments: 0 Post Date: iulie 28, 2020

Echipa euparticip.md a creat acum o lună pe unul dintre cele mai populare grupuri de pe Facebook din Soroca un sondaj online pentru a prioritiza problemele din municipiul nostru. Sorocenii au fost rugați să aleagă principala problemă din cele nouă enumerate. Astăzi a venit timpul să facem totalurile acestui sondaj online pe care-l vom trimite conducerii primăriei și consilierilor municipali.

Deci iată cum au răspuns cetățenii la întrebarea: Care credeți că este problema principală a municipiului Soroca?

Lipsa stației de epurare 357 voturi

Câinii vagabonzi 46 voturi

Utilizarea irațională a banilor publici de către autoritățile locale 27 voturi

Drumurile secundare rele 17 voturi

Neiluminarea tuturor străzilor 7 voturi

Lipsa unui sistem de protecție contra inundațiilor 4 voturi

Transportul public 4 voturi

Lipsa terenurilor de joacă în toate cartierele 4 voturi

Gunoiștile neautorizate 3 voturi

* * *

Această publicație este realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „PRO-DEM” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.
Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană (European Union in the Republic of Moldova) și Fundația Konrad Adenauer (Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova), prin intermediul Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană și Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova” (KAS), va oferi în perioada anilor 2019-2021 granturi în valoare de circa 3 milioane de euro Organizațiilor Societății Civile, care își desfășoară activitatea în afara orașului Chișinău. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” este implementat în parteneriat cu Centrul Analitic Independent, Expert-Grup, Asociația pentru Democrație Participativă ”ADEPT”, Asociația pentru Politica Externă APE și Asociația Obștească Centrul European Pro-Europa din Comrat. Scopul Proiectului este de a contribui la dezvoltarea societății civile de nivel local din Republica Moldova care promovează și monitorizează transparența și responsabilitatea instituțiilor publice, inclusiv în implementarea Acordului de Asociere RM-UE.

Facebook Comments

Share this post