Primăria municipiului Soroca informează cetățenii în privința unor licitații

Comments: 0 Post Date: octombrie 9, 2020

Administrația publică locală informează printr-o postare pe pagina oficială de Facebook privitor la faptul că la 21.10.2020, ora 10.00, în mun. Chişinău (Piaţa Marii Adunări Naţionale, 1, Casa Guvernului), se va desfăşura licitaţia cu strigare pentru privatizarea cotei de 47/81 din clădirea de producere (nr. cadastral 7801118.282.07), mun. Soroca, str. Uzinelor, 1 cu preţul iniţial de vânzare – 10000000 lei. Cererile pentru participare la licitaţie şi documentele enumerate în comunicatul informativ se depun până la data de 20.10.2020, ora 16.00, pe adresa: mun. Chişinău, Piaţa Marii Adunări Naţionale, 1, Casa Guvernului, Agenţia Proprietăţii Publice. În perioada 03 – 13.11.2020, pe piaţa reglementată a Bursei de Valori se vor desfăşura licitaţii cu strigare pentru privatizarea acţiunilor proprietate pubvlică de stat din S.A. „Drumuri – Soroca”, mun. Soroca, str. F. Budde, 27, în număr de 3 339 468 unităţi (99,357 %), preţul iniţial de vânzare al unei acţiuni – 12,50 lei. Comunicatele informative au fost publicate în Monitorul Oficial al RM nr. 241-245 din 25.09.2020 şi pe lagina web: www.app.gov.md.

🇪🇺 🇪🇺 🇪🇺
Publicația este difuzată pe platforma euparticip.md de secretariatul Coaliției Locale a Societății Civile din municipiul Soroca – Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA în cadrul proiectului „PRO-DEM”.
Această publicație este realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „PRO-DEM” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.
Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană (European Union in the Republic of Moldova) și Fundația Konrad Adenauer (Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova), prin intermediul Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană și Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova” (KAS), va oferi în perioada anilor 2019-2021 granturi în valoare de circa 3 milioane de euro Organizațiilor Societății Civile, care își desfășoară activitatea în afara orașului Chișinău. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” este implementat în parteneriat cu Centrul Analitic Independent, Expert-Grup, Asociația pentru Democrație Participativă ”ADEPT”, Asociația pentru Politica Externă APE și Asociația Obștească Centrul European Pro-Europa din Comrat. Scopul Proiectului este de a contribui la dezvoltarea societății civile de nivel local din Republica Moldova care promovează și monitorizează transparența și responsabilitatea instituțiilor publice, inclusiv în implementarea Acordului de Asociere RM-UE.

Facebook Comments

Share this post