Primăria municipiului Soroca invită sorocenii la consultări publice ale proiectelor de decizie

Comments: 0 Post Date: septembrie 3, 2020

Primăria municipiului Soroca invită sorocenii la 21 septembrie 2020, ora 14.00, în sala de ședințe a Consiliului Raional Soroca la consultările publice ale proiectelor de decizie care prezintă interes public și vor fi examinate la ședința Consiliului Municipal Soroca. Printre acestea este și proiectul de decizie cu privire la aprobarea tarifelor pentru evacuarea deșeurilor menajere pentru locuitorii municipiului Soroca. Proiectul poate fi accesat AICI. Totodată alt proiect de decizie este și cel cu privire la modificarea bugetului Primăriei mun. Soroca pentru anul 2020, acesta poate fi consultat AICI .
Cei care nu vor putea participa la consultările publice pot trimite recomandările pentru proiectulele de decizie, supuse consultărilor publice, până la 18 septembrie 2020, pe adresa electronică a primăriei – msoroca@mtc.md.

* * *

Această publicație este realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „PRO-DEM” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.
Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană (European Union in the Republic of Moldova) și Fundația Konrad Adenauer (Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova), prin intermediul Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană și Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova” (KAS), va oferi în perioada anilor 2019-2021 granturi în valoare de circa 3 milioane de euro Organizațiilor Societății Civile, care își desfășoară activitatea în afara orașului Chișinău. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” este implementat în parteneriat cu Centrul Analitic Independent, Expert-Grup, Asociația pentru Democrație Participativă ”ADEPT”, Asociația pentru Politica Externă APE și Asociația Obștească Centrul European Pro-Europa din Comrat. Scopul Proiectului este de a contribui la dezvoltarea societății civile de nivel local din Republica Moldova care promovează și monitorizează transparența și responsabilitatea instituțiilor publice, inclusiv în implementarea Acordului de Asociere RM-UE.

Facebook Comments

Share this post