Primăria municipiului Soroca publică bugetul pentru cetățeni

Comments: 0 Post Date: noiembrie 3, 2020

Recent Primăria municipiului Soroca a informat prin intermediul paginii oficiale de Facebook că persoanele interesate de bugetul primăriei, pentru anul 2021 și felul în care au fost distribuți banii publici pot accesa site-ul primărie. Autoritățile au publicat Bugetul pentru cetăţeni planificat pentru 2021, dar și proiectele de decizie cu privire la modificarea bugetului Primăriei mun. Soroca pentru anul 2020 și aprobarea bugetului Primăriei mun. Soroca pe anul 2021 (în prima lectură). Acestea sunt disponibile pe următorul link – https://www.primsoroca.md/ro/proiecte-de-decizii

?? ?? ??
Publicația este difuzată pe platforma euparticip.md de secretariatul Coaliției Locale a Societății Civile din municipiul Soroca – Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA în cadrul proiectului „PRO-DEM”.
Această publicație este realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „PRO-DEM” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.
Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană (European Union in the Republic of Moldova) și Fundația Konrad Adenauer (Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova), prin intermediul Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană și Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova” (KAS), va oferi în perioada anilor 2019-2021 granturi în valoare de circa 3 milioane de euro Organizațiilor Societății Civile, care își desfășoară activitatea în afara orașului Chișinău. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” este implementat în parteneriat cu Centrul Analitic Independent, Expert-Grup, Asociația pentru Democrație Participativă ”ADEPT”, Asociația pentru Politica Externă APE și Asociația Obștească Centrul European Pro-Europa din Comrat. Scopul Proiectului este de a contribui la dezvoltarea societății civile de nivel local din Republica Moldova care promovează și monitorizează transparența și responsabilitatea instituțiilor publice, inclusiv în implementarea Acordului de Asociere RM-UE.

Facebook Comments

Share this post