Primăria municipiului Soroca va continua să activeze la distanță

Comments: 0 Post Date: august 5, 2020

La mijlocul lunii iulie accesul cetățenilor în primăria municipiului Soroca a fost interzis pe parcursul acelei luni, fiindcă instituția a intrat în carantină. Motivul era că un angajat al Primăriei Municipiului Soroca a fost confirmat pozitiv cu Covid-19.

Ulterior fiindcă au fost depistate și alte cazuri pozitive de Covid-19 printre colaboratorii instituției, la 5 august a fost emisă de către primarul municipiului Soroca, Lilia Pilipețchi, dispoziția cu privire la desfășurarea activității la distanță a angajaților din cadrul Primăriei mun Soroca până la 12 august.

* * *

Această publicație este realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „PRO-DEM” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.
Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană (European Union in the Republic of Moldova) și Fundația Konrad Adenauer (Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova), prin intermediul Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană și Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova” (KAS), va oferi în perioada anilor 2019-2021 granturi în valoare de circa 3 milioane de euro Organizațiilor Societății Civile, care își desfășoară activitatea în afara orașului Chișinău. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” este implementat în parteneriat cu Centrul Analitic Independent, Expert-Grup, Asociația pentru Democrație Participativă ”ADEPT”, Asociația pentru Politica Externă APE și Asociația Obștească Centrul European Pro-Europa din Comrat. Scopul Proiectului este de a contribui la dezvoltarea societății civile de nivel local din Republica Moldova care promovează și monitorizează transparența și responsabilitatea instituțiilor publice, inclusiv în implementarea Acordului de Asociere RM-UE.

Facebook Comments

Share this post