Primăria Soroca anunță inițierea procedurii de elaborare a programului de creştere a securităţii rutiere în municipiu

Comments: 0 Post Date: octombrie 7, 2020

Autoritățile locale de nivelul 1 propun cetățenilor spre consultare proiectul de decizie al Consiliului Municipal Soroca „Cu privire la aprobarea programului de creştere a securităţii rutiere în mun. Soroca pentru anii 2021/2022 şi a planului de acţiuni privind implementare a acestuia”, inițiat de consilierul Igor Moldovan. Recomandările cetățenilor pot fi expediate în adresa Primăriei municipiului Soroca, str. Ştefan cel Mare, 5 MD-3000, mun. Soroca până la 30 octombrie 2020, iar pentru orice detalii puteți contacta autorul proiectului: Igor Moldovan – consilier municipal, date de contact Tel. 079008877, email: igor.moldovan@gmail.com Proiectul de decizie este disponibil pe pagina web a primăriei municipiului Soroca – www.primsoroca.md/ro/proiecte-de-decizii

?? ?? ??
Publicația este difuzată pe platforma euparticip.md de secretariatul Coaliției Locale a Societății Civile din municipiul Soroca – Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA în cadrul proiectului „PRO-DEM”.
Această publicație este realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „PRO-DEM” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.
Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană (European Union in the Republic of Moldova) și Fundația Konrad Adenauer (Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova), prin intermediul Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană și Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova” (KAS), va oferi în perioada anilor 2019-2021 granturi în valoare de circa 3 milioane de euro Organizațiilor Societății Civile, care își desfășoară activitatea în afara orașului Chișinău. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” este implementat în parteneriat cu Centrul Analitic Independent, Expert-Grup, Asociația pentru Democrație Participativă ”ADEPT”, Asociația pentru Politica Externă APE și Asociația Obștească Centrul European Pro-Europa din Comrat. Scopul Proiectului este de a contribui la dezvoltarea societății civile de nivel local din Republica Moldova care promovează și monitorizează transparența și responsabilitatea instituțiilor publice, inclusiv în implementarea Acordului de Asociere RM-UE.

Facebook Comments

Share this post