Sorocenii sunt invitați să vină cu recomandări la elaborarea Strategiei de dezvoltare urbană a mun. Soroca 2021-2030

Comments: 0 Post Date: octombrie 5, 2020

Primăria municipiului Soroca informează despre inițierea procedurii de elaborare a proiectului Deciziei Consiliului Municipal Soroca „Cu privire la elaborarea Strategiei de dezvoltare urbană a mun. Soroca 2021-2030”. Recomandările sorocenilor și nu numai cu privire la elaborarea proiectului menționat, pot fi expediate în adresa Primăriei municipiului Soroca, str. Ştefan cel Mare, 5 MD-3000, mun. Soroca până pe 30.10.2020. Totodată pentru clarificarea unor aspecte poate fi contacta și autorul proiectului, Igor Moldovan – consilier municipal, date de contact Tel.079008877, email: igor.moldovan@gmail.com Proiectul de decizie poate fi consultat pe site-ul oficial al primăriei – www.primsoroca.md/uploads/article/Adresare_IM_initiativa_elaborare_Strategia_mun_Soroca_2030_Okr1_iYau.pdf

?? ?? ??
Publicația este difuzată pe platforma euparticip.md de secretariatul Coaliției Locale a Societății Civile din municipiul Soroca – Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA în cadrul proiectului „PRO-DEM”.
Această publicație este realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „PRO-DEM” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.
Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană (European Union in the Republic of Moldova) și Fundația Konrad Adenauer (Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova), prin intermediul Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană și Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova” (KAS), va oferi în perioada anilor 2019-2021 granturi în valoare de circa 3 milioane de euro Organizațiilor Societății Civile, care își desfășoară activitatea în afara orașului Chișinău. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” este implementat în parteneriat cu Centrul Analitic Independent, Expert-Grup, Asociația pentru Democrație Participativă ”ADEPT”, Asociația pentru Politica Externă APE și Asociația Obștească Centrul European Pro-Europa din Comrat. Scopul Proiectului este de a contribui la dezvoltarea societății civile de nivel local din Republica Moldova care promovează și monitorizează transparența și responsabilitatea instituțiilor publice, inclusiv în implementarea Acordului de Asociere RM-UE.

Facebook Comments

Share this post