Tinerii au participat la o dezbatere publică la tema “Transportul Interurban”

Comments: 0 Post Date: octombrie 8, 2020

Membrii Consiliului Raional al Tinerilor au organizat astăzi o dezbatere publică la tema “Transportul Interurban”. La dezbatere au participat Boris Andonii, vicepreședintele Raionului Soroca, colaboratori ai poliției, reprezentanți ai centrului de Sănătate Publică Soroca. Tinerii și-au expus of-ul cu privire la problemele cu care se confruntă zilnic la deplasarea din sate.

***
Transmisiunea a fost difuzată pe platforma euparticip.md de secretariatul Consiliului pentru Participare din raionul Soroca – Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, în cadrul Proiectului ”Facilitarea participării civice în procesul decizional”, implementat cu suportul oferit de către Fundația Est-Europeană în parteneriat cu Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare”, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Suedia.
Consiliul pentru Participare din raionul Soroca este o structură creată pe lângă Consiliul Raional Soroca în calitate de organ consultativ, fără statut de persoană juridică, ca expresie a voinței de recunoaștere a valorii competențelor și de asigurare a participării societății civile și a sectorului privat în procesul de elaborare, implementare, monitorizare, evaluare și revizuire a politicilor raionale. Consiliul pentru Participare din raionul Soroca are ca scop să faciliteze participarea asociațiilor obștești și a cetățenilor activi la procesul decizional, să eficientizeze procesul decizional și să responsabilizeze Consiliul Raional Soroca față de comunitate. Consiliul activează în baza unui Regulament, aprobat de Consiliul Raional Soroca prin Decizia Nr. 26/04 din 27 septembrie 2018.

Facebook Comments

Share this post