Au fost numiți în funcție noii directori ai unor Instituții de Educație Timpurie din municipiul Soroca

Comments: 0 Post Date: octombrie 19, 2020

Primarul municipiului Soroca a semnat dispozițiile de numire în funcția de director al Instituțiilor de Educație Timpurie nr. 5 și nr.13 din municipiu. Anterior acestea au câștigat la concursul organizat de către primărie. Deși în dispoziție numele persoanelor numite în funcție este secretizat, în presă a fost anunțat numele lor, Elena Palanciuc pentru Instituția de Educație Timpurie nr.5 și Anastasia Cojuhari la Instituția de Educație Timpurie nr.13

https://actelocale.gov.md/resources/files/attachments/cpdispozitie-nr-127-din-151020…%205f8d5a712d87a.pdf

https://actelocale.gov.md/resources/files/attachments/cpdispozitie-nr-128-din-151020…%205f8d5ad3c194c.pdf

?? ?? ??
Publicația este difuzată pe platforma euparticip.md de secretariatul Coaliției Locale a Societății Civile din municipiul Soroca – Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA în cadrul proiectului „PRO-DEM”.
Această publicație este realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „PRO-DEM” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.
Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană (European Union in the Republic of Moldova) și Fundația Konrad Adenauer (Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova), prin intermediul Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană și Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova” (KAS), va oferi în perioada anilor 2019-2021 granturi în valoare de circa 3 milioane de euro Organizațiilor Societății Civile, care își desfășoară activitatea în afara orașului Chișinău. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” este implementat în parteneriat cu Centrul Analitic Independent, Expert-Grup, Asociația pentru Democrație Participativă ”ADEPT”, Asociația pentru Politica Externă APE și Asociația Obștească Centrul European Pro-Europa din Comrat. Scopul Proiectului este de a contribui la dezvoltarea societății civile de nivel local din Republica Moldova care promovează și monitorizează transparența și responsabilitatea instituțiilor publice, inclusiv în implementarea Acordului de Asociere RM-UE.

 

Facebook Comments

Share this post