Cum stăm la capitolul ocupării forței de muncă în raionul Soroca?

Comments: 0 Post Date: martie 31, 2023

Care sunt principalele probleme în domeniul ocupării forței de muncă din raionul Soroca, care sunt domeniile cu cel mai mare potențial de creștere pentru angajați, ce se poate face pentru a încuraja antreprenoriatul și dezvoltarea afacerilor locale în satele din raionul nostru și multe altele informații utile le puteți afla din emisiunea cu participarea Marinei Mînăscurtă, șefa Direcției Ocuparea Forței de Muncă din Soroca.

*-*

Dezbaterea este difuzată pe platforma euparticip.md de secretariatul Consiliului pentru Participare din raionul Soroca – Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, în cadrul Proiectului ”Facilitarea participării civice în procesul decizional”, implementat cu suportul oferit de către Fundația Est-Europeană din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Suedia.

Consiliul pentru Participare din raionul Soroca este o structură creată pe lângă Consiliul Raional Soroca în calitate de organ consultativ, fără statut de persoană juridică, ca expresie a voinței de recunoaștere a valorii competențelor și de asigurare a participării societății civile și a sectorului privat în procesul de elaborare, implementare, monitorizare, evaluare și revizuire a politicilor raionale. Consiliul pentru Participare din raionul Soroca are ca scop să faciliteze participarea asociațiilor obștești și a cetățenilor activi la procesul decizional, să eficientizeze procesul decizional și să responsabilizeze Consiliul Raional Soroca față de comunitate. Consiliul activează în baza unui Regulament, aprobat de Consiliul Raional Soroca prin Decizia Nr. 26/04 din 27 septembrie 2018.

Facebook Comments

Share this post