Locuitorii municipiului Soroca sunt invitați la consultări publice a mai multor proiecte de decizie

Comments: 0 Post Date: mai 14, 2020

Primăria municipiului Soroca a postat pe pagina sa de Facebook un anunț privitor la invitarea la 29 mai 2020, ora 14:00, a sorocenilor la consultări publice a mai multe proiecte de decizie ce urmează să fie examinate la ședința Consiliului Municipal Soroca. Consultările vor avea loc în sala de ședințe a Consiliului Raional Soroca.

Amintim că și anterior au fost organizate astfel de consultări publice, iar opiniile cetățenilor exprimate la acestea nu au fost transmise consilierilor ci s-au pierdut undeva prin sertare.

Cu privire la modificarea deciziei C/m nr. 4/6 din 23.01.2020 „Cu privire la corelarea bugetului Primăriei mun. Soroca pentru anul 2020 cu Legea Bugetului de Stat pe anul 2020”.

 Cu privire la aprobarea cheltuielilor din fondul de rezervă, efectuate prin dispoziţiile primarului mun. Soroca în situaţii excepţionale.

 Cu privire la aprobarea în redacţie nouă a Statutului ÎM „DGLC Soroca”.

 Cu privire la activitatea ÎM „DGLC Soroca” pe perioada anului 2019.

 Cu privire la eliberarea permisului pentru amplasarea parcului de distracţii pentru copii în complex cu unităţi pentru prestarea serviciilor de bunuri recreaţionale, echipament sportiv, de alimentaţie publică, pe str. Dmitrie Cantemir

* * *

Această publicație este realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „PRO-DEM” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.
Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană (European Union in the Republic of Moldova) și Fundația Konrad Adenauer (Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova), prin intermediul Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană și Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova” (KAS), va oferi în perioada anilor 2019-2021 granturi în valoare de circa 3 milioane de euro Organizațiilor Societății Civile, care își desfășoară activitatea în afara orașului Chișinău. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” este implementat în parteneriat cu Centrul Analitic Independent, Expert-Grup, Asociația pentru Democrație Participativă ”ADEPT”, Asociația pentru Politica Externă APE și Asociația Obștească Centrul European Pro-Europa din Comrat. Scopul Proiectului este de a contribui la dezvoltarea societății civile de nivel local din Republica Moldova care promovează și monitorizează transparența și responsabilitatea instituțiilor publice, inclusiv în implementarea Acordului de Asociere RM-UE.

Facebook Comments

Share this post