Aflați pe ce a cheltuit Primăria Soroca banii în 2019 și ce vrea să procure în 2020

Comments: 0 Post Date: martie 5, 2020

Pe site-ul Primăriei Municipiului Soroca este prezentată informația cu darea de seamă privind realizarea achizițiilor publice de valoare mică pentru anul trecut. Este vorba în special de servicii, produse și diverse materiale. Darea de seamă poate fi citită mai jos.

http://euparticip.md/wp-content/uploads/2020/03/Darea_de_seama_achizitii_yPJe.pdf

Totodată pe site-ul primăriei se găsește și planul de achiziții pentru anul 2020, conform bugetului aprobat. Aici la fel este vorba despre diverse servicii și produse de care are nevoie primăria. Planul poate fi accesat mai jos.

http://euparticip.md/wp-content/uploads/2020/03/Plan_de_achizitii_oNHP.pdf

* * *

Această publicație este realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „PRO-DEM” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.
Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană (European Union in the Republic of Moldova) și Fundația Konrad Adenauer (Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova), prin intermediul Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană și Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova” (KAS), va oferi în perioada anilor 2019-2021 granturi în valoare de circa 3 milioane de euro Organizațiilor Societății Civile, care își desfășoară activitatea în afara orașului Chișinău. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” este implementat în parteneriat cu Centrul Analitic Independent, Expert-Grup, Asociația pentru Democrație Participativă ”ADEPT”, Asociația pentru Politica Externă APE și Asociația Obștească Centrul European Pro-Europa din Comrat. Scopul Proiectului este de a contribui la dezvoltarea societății civile de nivel local din Republica Moldova care promovează și monitorizează transparența și responsabilitatea instituțiilor publice, inclusiv în implementarea Acordului de Asociere
RM-UE.

Facebook Comments

Share this post