Primăria municipiului Soroca invită sorocenii la consultări publice ale proiectelor de decizie

Comments: 0 Post Date: februarie 25, 2020

Vineri, 28 februarie 2020, de la ora 14:00, în sala de ședințe a Consiliului Raional Soroca vor avea loc consultări publice ale proiectelor de decizii ce prezintă interes public și urmează să fie examinate la următoarea ședință a Consiliului municipal Soroca.

Cei care nu reușesc să vină la consultări, pot trimite recomandări referitor la proiectele de decizie pe poșta electronică a primăriei: msoroca@mtc.md

 

Puteți accesa proiectele de decizie mai jos:

Cu privire la ”Regulamentul privind alocarea indemnizației unice la constituirea familiei”

Cu privire la ”Regulamentul privind constituirea și funcționarea Consiliului municipal Soroca”

Cu privire la ”Luarea de act a înființării Coaliției Locale a Societății Civile, care activează în baza propriului Regulament, votat și aprobat de membrii Coaliției Locale a Societății Civile, proces-verbal nr. CLSC2001 din 14 ianuarie 2020”

Cu privire la ”Regulamentul privind bugetarea participativă”

Cu privire la aprobarea programului de reparație și întreținere a drumurilor publice locale în mun. Soroca pentru anul 2020

Cu privire la aprobarea raportului anual privind executarea bugetului Primăriei Soroca pentru anul 2019

Cu privire la modificarea Regulamentului privind constituirea fondului de rezervă al Consiliului municipal Soroca şi utilizarea mijloacelor acestuia, aprobat prin decizia C/m nr. 38/12 din 29.03.2019.

Cu privire la modificarea Regulamentului cu privire la plata indemnizaţiei unice la naşterea copilului, aprobat prin decizia C/m nr. 30/34 din 14.VI.2018.

Cu privire la aprobarea regulamentului privind acordarea asistenței medicale stomatologice gratuite în municipiul Soroca

*-*

Această publicație este realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „PRO-DEM” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.
Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană (European Union in the Republic of Moldova) și Fundația Konrad Adenauer (Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova), prin intermediul Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană și Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova” (KAS), va oferi în perioada anilor 2019-2021 granturi în valoare de circa 3 milioane de euro Organizațiilor Societății Civile, care își desfășoară activitatea în afara orașului Chișinău. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” este implementat în parteneriat cu Centrul Analitic Independent, Expert-Grup, Asociația pentru Democrație Participativă ”ADEPT”, Asociația pentru Politica Externă APE și Asociația Obștească Centrul European Pro-Europa din Comrat. Scopul Proiectului este de a contribui la dezvoltarea societății civile de nivel local din Republica Moldova care promovează și monitorizează transparența și responsabilitatea instituțiilor publice, inclusiv în implementarea Acordului de Asociere RM-UE.

Facebook Comments

Share this post