#staiacasă, stai pe www.euparticip.md

Comments: 0 Post Date: martie 24, 2020

Ce poți face în carantină?
Să dormi, să privești filme, să te joci…
Noi îți propunem ceva mai util! Fii cu ochii pe cei care i-ai ales.
Intră pe www.euparticip.md
Și vezi ce decizii au luat Consilierii pe care i-ai votat, sau privește ședințele comisiilor de specialitate, ori urmărește ședințele Consiliului.
La sigur nu te vei plictisi, mai ales dacă ai și popcorn.
Fii sănătos și INFORMAT!
Coaliția Locală a Societății Civile din municipiul Soroca și Consiliul pentru Participare din Raionul Soroca îți recomandă:
#staiacasă, stai pe www.euparticip.md

* * *

Această publicație este realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „PRO-DEM” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.
Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană (European Union in the Republic of Moldova) și Fundația Konrad Adenauer (Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova), prin intermediul Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană și Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova” (KAS), va oferi în perioada anilor 2019-2021 granturi în valoare de circa 3 milioane de euro Organizațiilor Societății Civile, care își desfășoară activitatea în afara orașului Chișinău. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” este implementat în parteneriat cu Centrul Analitic Independent, Expert-Grup, Asociația pentru Democrație Participativă ”ADEPT”, Asociația pentru Politica Externă APE și Asociația Obștească Centrul European Pro-Europa din Comrat. Scopul Proiectului este de a contribui la dezvoltarea societății civile de nivel local din Republica Moldova care promovează și monitorizează transparența și responsabilitatea instituțiilor publice, inclusiv în implementarea Acordului de Asociere
RM-UE.

Facebook Comments

Share this post