Membrii Coaliției Locale a Societății Civile au analizat proiectele de decizie propuse spre consultare publică

Comments: 0 Post Date: mai 23, 2020

La 22 mai, în incinta CRT DACIA a avut loc ședința ordinară a Coaliției Locale a Societății Civile din municipiul Soroca. Cei prezenți au analizat proiectele de decizie ce vor fi incluse în ordinea de zi a Consiliului Municipal Soroca în prima ședință din această vară. Proiectele de decizie pot fi accesate de cei interesați pe acest link http://euparticip.md/locuitorii-municipiului-soroca-sunt-invitati-la-consultari-publice-a-mai-multor-proiecte-de-decizie/?fbclid=IwAR0_hYae2-VtP7dF3f6ZZoAgrNFzCNTcKqJ2c-nWTZ1zj1jkpvf9HHnxMt4

***

Această transmisiune este realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „PRO-DEM” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană (European Union in the Republic of Moldova) și Fundația Konrad Adenauer (Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova), prin intermediul Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană și Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova” (KAS), va oferi în perioada anilor 2019-2021 granturi în valoare de circa 3 milioane de euro Organizațiilor Societății Civile, care își desfășoară activitatea în afara orașului Chișinău. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” este implementat în parteneriat cu Centrul Analitic Independent, Expert-Grup, Asociația pentru Democrație Participativă ”ADEPT”, Asociația pentru Politica Externă APE și Asociația Obștească Centrul European Pro-Europa din Comrat. Scopul Proiectului este de a contribui la dezvoltarea societății civile de nivel local din Republica Moldova care promovează și monitorizează transparența și responsabilitatea instituțiilor publice, inclusiv în implementarea Acordului de Asociere RM-UE.

Facebook Comments

Share this post