Primăria municipiului Soroca a intrat în carantină. Ce prevede dispoziția semnată de primar?

Comments: 0 Post Date: iulie 15, 2020

Accesul cetățenilor în primăria municipiului Soroca este interzis pe parcursul acestei luni, fiindcă instituția a intrat în carantină. Motivul este că un angajat al Primăriei Municipiului Soroca a fost confirmat pozitiv cu Covid-19. O parte din colaboratorii primăriei vor fi în autoizolare, iar restul vor lucra de la distanță. Vedeți mai jos dispoziția emisă de Primarul municipiului Soroca Lilia Pilipețchi în acest sens.

* * *

Această publicație este realizată pe platforma euparticip.md de secretariatul Coaliției Locale a Societății Civile din municipiul Soroca – Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA în cadrul proiectului „PRO-DEM” cu sprijinul financiar al Uniunii Europene.
Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană (European Union in the Republic of Moldova) și Fundația Konrad Adenauer (Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova), prin intermediul Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană și Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova” (KAS), va oferi în perioada anilor 2019-2021 granturi în valoare de circa 3 milioane de euro Organizațiilor Societății Civile, care își desfășoară activitatea în afara orașului Chișinău. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” este implementat în parteneriat cu Centrul Analitic Independent, Expert-Grup, Asociația pentru Democrație Participativă ”ADEPT”, Asociația pentru Politica Externă APE și Asociația Obștească Centrul European Pro-Europa din Comrat. Scopul Proiectului este de a contribui la dezvoltarea societății civile de nivel local din Republica Moldova care promovează și monitorizează transparența și responsabilitatea instituțiilor publice, inclusiv în implementarea Acordului de Asociere RM-UE.

 

Facebook Comments

Share this post