Primăria municipiului Soroca invită agricultorii să-și vândă produsele

Comments: 0 Post Date: august 26, 2020

Primăria municipiului Soroca a plasat astăzi pe pagina de Facebook a instituției o informație cu privire la amplasarea rețelei de comerț ambulant pe str. Ștefan cel Mare (oprirea „Combinatul de Panificație”). Administrația publică locală de nivelul I anunță cetățenii că va elibera autorizații pentru comerțul ambulant al producătorilor agricoli autohtoni pe perioada de activitate august – octombrie 2020. Permisiunea se regăsește în dispoziția Primarului Municipiului Soroca nr. 02/1-7/3 din 15 ianuarie 2020. Detalii la numerele de telefon 230 23664 sau 069219205

* * *

Această publicație este realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „PRO-DEM” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.
Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană (European Union in the Republic of Moldova) și Fundația Konrad Adenauer (Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova), prin intermediul Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană și Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova” (KAS), va oferi în perioada anilor 2019-2021 granturi în valoare de circa 3 milioane de euro Organizațiilor Societății Civile, care își desfășoară activitatea în afara orașului Chișinău. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” este implementat în parteneriat cu Centrul Analitic Independent, Expert-Grup, Asociația pentru Democrație Participativă ”ADEPT”, Asociația pentru Politica Externă APE și Asociația Obștească Centrul European Pro-Europa din Comrat. Scopul Proiectului este de a contribui la dezvoltarea societății civile de nivel local din Republica Moldova care promovează și monitorizează transparența și responsabilitatea instituțiilor publice, inclusiv în implementarea Acordului de Asociere RM-UE.

Facebook Comments

Share this post