Angajații primăriei municipiului Soroca au fost premiați cu prilejul Sărbătorilor Naționale

Comments: 0 Post Date: septembrie 1, 2020

În registrul de stat al actelor locale a fost publicată dispoziția primarului municipiului Soroca, Lilia Pilipețchi cu privire la premierea colaboratorilor primăriei. Cei 29 de angajați ai administrației publice locale de nivelul I, inclusiv primarul și viceprimarii, vor primi câte 70% din salarii cu prilejul aniversării a 29 de ani la proclamarea Independenței Republicii Moldova și sărbătorii Ziua Limbii Noastre cea Română. Banii vor fi alocați din contul economiei mijloacelor pentru retribuirea muncii.

* * *

Această publicație este realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „PRO-DEM” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.
Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană (European Union in the Republic of Moldova) și Fundația Konrad Adenauer (Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova), prin intermediul Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană și Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova” (KAS), va oferi în perioada anilor 2019-2021 granturi în valoare de circa 3 milioane de euro Organizațiilor Societății Civile, care își desfășoară activitatea în afara orașului Chișinău. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” este implementat în parteneriat cu Centrul Analitic Independent, Expert-Grup, Asociația pentru Democrație Participativă ”ADEPT”, Asociația pentru Politica Externă APE și Asociația Obștească Centrul European Pro-Europa din Comrat. Scopul Proiectului este de a contribui la dezvoltarea societății civile de nivel local din Republica Moldova care promovează și monitorizează transparența și responsabilitatea instituțiilor publice, inclusiv în implementarea Acordului de Asociere RM-UE.

Facebook Comments

Share this post