Primăria a decis prelungirea sistării activității transportului public în mun. Soroca

Foto: http://www.primsoroca.md/
Comments: 0 Post Date: martie 23, 2020

Astăzi a avut loc ședința extraordinară a Comisiei Situație excepțională a mun. Soroca, unde s-a discutat în special despre situația epidemiologică din municipiul Soroca, în această perioadă de criză. Membrii comisiei au luat decizia ca să sisteze și în continuare activitatea transportului public în municipiu pe o perioadă nedeterminată, în funcție de cum va evolua situația epidemiologică din oraș.

Ținând cont de situația critică, Autoritățile Publice Locale îndeamnă lumea să stea în continuare acasă și să iasă doar în caz de strictă necesitate!

Foto: http://www.primsoroca.md/

* * *

Această publicație este realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „PRO-DEM” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.
Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană (European Union in the Republic of Moldova) și Fundația Konrad Adenauer (Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova), prin intermediul Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană și Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova” (KAS), va oferi în perioada anilor 2019-2021 granturi în valoare de circa 3 milioane de euro Organizațiilor Societății Civile, care își desfășoară activitatea în afara orașului Chișinău. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” este implementat în parteneriat cu Centrul Analitic Independent, Expert-Grup, Asociația pentru Democrație Participativă ”ADEPT”, Asociația pentru Politica Externă APE și Asociația Obștească Centrul European Pro-Europa din Comrat. Scopul Proiectului este de a contribui la dezvoltarea societății civile de nivel local din Republica Moldova care promovează și monitorizează transparența și responsabilitatea instituțiilor publice, inclusiv în implementarea Acordului de Asociere
RM-UE.

Facebook Comments

Share this post