”Regulamentul privind bugetarea participativă” a fost făcut public. Ce recomandări aveți la el?

Comments: 0 Post Date: februarie 26, 2020

Anul acesta Primăria Municipiului Soroca va implementa în premieră bugetarea participativă, în care la distribuirea banilor publici un rol important îl va avea și societatea civilă. Pentru aceasta a fost creat un regulament privind bugetarea participativă, ce va fi pus în discuție la următoarea ședință a Consiliului Municipal Soroca.

Pe www.euparticip.md puteți citi ce prevede regulamentul, iar dacă aveți unele completări puteți să le sugerați scriind un mesaj pe poșta electronică a primăriei: msoroca@mtc.md, sau să participați la consultările publice ale proiectelor de decizii care vor avea loc vineri, 28 februarie 2020, de la ora 14:00, în sala de ședințe a Consiliului Raional Soroca.

*-*

Această publicație este realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „PRO-DEM” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.
Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană (European Union in the Republic of Moldova) și Fundația Konrad Adenauer (Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova), prin intermediul Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană și Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova” (KAS), va oferi în perioada anilor 2019-2021 granturi în valoare de circa 3 milioane de euro Organizațiilor Societății Civile, care își desfășoară activitatea în afara orașului Chișinău. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” este implementat în parteneriat cu Centrul Analitic Independent, Expert-Grup, Asociația pentru Democrație Participativă ”ADEPT”, Asociația pentru Politica Externă APE și Asociația Obștească Centrul European Pro-Europa din Comrat. Scopul Proiectului este de a contribui la dezvoltarea societății civile de nivel local din Republica Moldova care promovează și monitorizează transparența și responsabilitatea instituțiilor publice, inclusiv în implementarea Acordului de Asociere RM-UE.

Facebook Comments

Share this post