Strategia de dezvoltare social-economică a oraşului Soroca expiră în acest an, vedeți ce s-a realizat până acum

Comments: 0 Post Date: februarie 24, 2020

În 2020 expiră termenul de implementare a Strategiei de dezvoltare social-economică a oraşului Soroca adoptată în 2015. Aceasta a fost elaborată în cadrul Proiectului de Susţinere a Autorităţilor Locale din Moldova (LGSP), cu asistenţa experţilor Centrului CONTACT. Proiectul a fost implementat în 32 localităţi urbane din Republica Moldova, fiind finanţat de USAID.

Strategia de dezvoltare social-economică a oraşului Soroca conține informații de prezentare a orașului din perspectivă socială, culturală, turistică, ecologică și instituțională. Iar în a doua parte este inclusă însăși strategia cu portofoliul celor 19 proiecte prioritare.

Puteți accesa AICI Strategia de dezvoltare social-economică a oraşului Soroca, după care vă propunem să comentați cum poate fi transformată aceasta din idei tipărite în realizări.

*-*

Această publicație este realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „PRO-DEM” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.
Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană (European Union in the Republic of Moldova) și Fundația Konrad Adenauer (Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova), prin intermediul Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană și Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova” (KAS), va oferi în perioada anilor 2019-2021 granturi în valoare de circa 3 milioane de euro Organizațiilor Societății Civile, care își desfășoară activitatea în afara orașului Chișinău. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” este implementat în parteneriat cu Centrul Analitic Independent, Expert-Grup, Asociația pentru Democrație Participativă ”ADEPT”, Asociația pentru Politica Externă APE și Asociația Obștească Centrul European Pro-Europa din Comrat. Scopul Proiectului este de a contribui la dezvoltarea societății civile de nivel local din Republica Moldova care promovează și monitorizează transparența și responsabilitatea instituțiilor publice, inclusiv în implementarea Acordului de Asociere RM-UE.

Facebook Comments

Share this post