Efortul CPR Soroca nu a fost în zadar, problema lipsei stației de epurare este pe agenda autorităților

Comments: 0 Post Date: august 2, 2021

De mai mulți ani membrii Consiliului pentru Participare din Raionul Soroca (CPR Soroca) bat alarma în privința construcției unei stații de epurare în municipiul Soroca. CPR Soroca a depus un efort considerabil de lobby și advocacy, pe măsura importanței subiectului construirii stației de epurare, atât sesizări și petiții, cât și activități de sensibilizare.

Tot mai des autoritățile locale și centrale pomenesc de acest subiect, chiar vin și cu informații despre unele activități realizate deja. Subiectul este unul major, fapt confirmat și de Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, care în discursul său din cadrul primei ședințe a noului Parlament, a pomenit de această problemă. Astfel s-a ajuns la etapa în care în loc de vorbe și promisiuni, ar trebui să urmeze fapte și realizări.

https://secure.avaaz.org/community_petitions/ro/Guvernul_Republicii_Moldova_Vrem_statie_de_epurare_la_Soroca/?fbclid=IwAR21qn0q1zOhArYxaWRGv5L__NIUF9uuD9hFSh86ptKZEswfzCJjHgg5GIk

Membrii Consiliului pentru Participare din Raionul Soroca sunt în continuare deschiși pentru implicare, consultare și susținere în realizarea acestui proiect important pentru Soroca și nu doar.

 

Facebook Comments

Share this post