Primăria municipiului Soroca prelungește activitatea la distanță

Comments: 0 Post Date: august 12, 2020

Astăzi, 12 august, viceprimarul Anna Ojog, căreia i-au fost delegate temporar atribuțiile de primar, a semnat o dispoziție cu privire la prelungirea desfășurarea activității la distanță a angajaților din cadrul Primăriei municipiului Soroca. Astfel angajații primăriei vor activa în continuare la distanță de la 13 august timp de două săptămâni.

Amintim că cei care vor să contacteze conducerea primăriei o pot face prim email: Lilia Pilipețchi, primar (msoroca@mtc.md), Valerii Ghimpu, viceprimar pe probleme de infrastructură (valera_ghimpu@mail.ru) și Anna Ojog, viceprimar pe domeniul social (annfideli23@gmail.com) sau pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Soroca (www.facebook.com/primSoroca/).

* * *

Această publicație este realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „PRO-DEM” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.
Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană (European Union in the Republic of Moldova) și Fundația Konrad Adenauer (Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova), prin intermediul Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană și Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova” (KAS), va oferi în perioada anilor 2019-2021 granturi în valoare de circa 3 milioane de euro Organizațiilor Societății Civile, care își desfășoară activitatea în afara orașului Chișinău. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” este implementat în parteneriat cu Centrul Analitic Independent, Expert-Grup, Asociația pentru Democrație Participativă ”ADEPT”, Asociația pentru Politica Externă APE și Asociația Obștească Centrul European Pro-Europa din Comrat. Scopul Proiectului este de a contribui la dezvoltarea societății civile de nivel local din Republica Moldova care promovează și monitorizează transparența și responsabilitatea instituțiilor publice, inclusiv în implementarea Acordului de Asociere RM-UE.

Facebook Comments

Share this post