Primăria Soroca anunță organizarea consultărilor publice a unor proiecte de decizie

Comments: 0 Post Date: noiembrie 13, 2020

Joi, 19 noiembrie, de la ora 14.00, în sala de ședințe a Consiliului Raional Soroca vor avea loc consultări publice ale proiectelor de decizie care prezintă interes public și vor fi examinate la următoarea ședință a Consiliului Municipal Soroca, informează autoritățile locale. Recomandările pe marginea proiectelor de decizii, supuse consultărilor publice, pot fi expediate până pe data de 16 noiembrie 2020, pe adresa electronică msoroca@mtc.md. Proiectele de decizii și notele informative sunt disponibile pe pagina web oficială http://www.primsoroca.md/ro/proiecte-de-decizii sau la sediul Primăriei municipiului Soroca, pe adresa: str. Ștefan cel Mare nr. 5, et. 4, bir-409, MD-3000, mun. Soroca.

?? ?? ??
Publicația este difuzată pe platforma euparticip.md de secretariatul Coaliției Locale a Societății Civile din municipiul Soroca – Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA în cadrul proiectului „PRO-DEM”.
Această publicație este realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „PRO-DEM” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.
Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană (European Union in the Republic of Moldova) și Fundația Konrad Adenauer (Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova), prin intermediul Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană și Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova” (KAS), va oferi în perioada anilor 2019-2021 granturi în valoare de circa 3 milioane de euro Organizațiilor Societății Civile, care își desfășoară activitatea în afara orașului Chișinău. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” este implementat în parteneriat cu Centrul Analitic Independent, Expert-Grup, Asociația pentru Democrație Participativă ”ADEPT”, Asociația pentru Politica Externă APE și Asociația Obștească Centrul European Pro-Europa din Comrat. Scopul Proiectului este de a contribui la dezvoltarea societății civile de nivel local din Republica Moldova care promovează și monitorizează transparența și responsabilitatea instituțiilor publice, inclusiv în implementarea Acordului de Asociere RM-UE.

 

Facebook Comments

Share this post