Audieri publice ale Consiliului Raional Soroca a proiectelor de decizii propuse spre examinare la ședința ordinară din 4 noiembrie 2021

Comments: 0 Post Date: octombrie 28, 2021

Consiliul Raional Soroca a organizat astăzi, 28 octombrie 2021, audieri publice ale proiectelor de decizii propuse spre examinare la ședința ordinară a Consiliului Soroca din 04 noiembrie 2021. Ținând cont de restricțiile impuse de situația pandemică privind infecția COVID-19, acestea au avut loc online.

*-*
Secvența video este realizată pentru platforma euparticip.md de către secretariatul Consiliul pentru Participare din raionul Soroca – Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, în cadrul Proiectului ”Facilitarea participării civice în procesul decizional”, implementat cu suportul oferit de către Fundația Est-Europeană în parteneriat cu Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare”, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Suedia.
🤝🤝🤝 Consiliul pentru Participare din raionul Soroca este o structură creată pe lângă Consiliul Raional Soroca în calitate de organ consultativ, fără statut de persoană juridică, ca expresie a voinței de recunoaștere a valorii competențelor și de asigurare a participării societății civile și a sectorului privat în procesul de elaborare, implementare, monitorizare, evaluare și revizuire a politicilor raionale. Consiliul pentru Participare din raionul Soroca are ca scop să faciliteze participarea asociațiilor obștești și a cetățenilor activi la procesul decizional, să eficientizeze procesul decizional și să responsabilizeze Consiliul Raional Soroca față de comunitate. Consiliul activează în baza unui Regulament, aprobat de Consiliul Raional Soroca prin Decizia Nr. 26/04 din 27 septembrie 2018.

Facebook Comments

Share this post